Susisiekite su drifter.lt

Jei turite pasiūlymų, patarimų, pastebėjimų ar klausimų - rašykite mums team@drifter.lt

2009 m. gegužės 22 d., penktadienis

"Sleepio" vizitas Kaune

Kagi, šiektiek apsidėliojus darbus ir nudirbus viską ką reikėjo, galima po truputi grįžti prie blog'o pildymo...

05.22 Pre-drift pasisėdėjimas Kaune

Kaip daugelis žino, prieš Licence Day, buvo pasisėdėjimas su organizatoriais ir teisėjais Kaune. Kai atvykom, liaudis buvo linksma ir smagiai diskutavo apie Lietuviškus- Japoniškus drifto ypatumus, taisykles, automobilius, jų skirtumus ir pan. Vėliau šovus spontaniškai minčiai, Sleepiui buvo pasiūlyta apsilankyti NSS (not so secret) garaže. Tiksliau tai drifter.lt garažas kuriame gimsta (kartais ir miršta) bolidai dalyvaujantys LDC ar tiesiog smagiai važinėjantys gatvėmis. Kadangi Sleepis nežinojo ką gali Timo specialiai bandymams paruoštas automobilis (WV Jetta), jis nutarė išbandyti šį modelį sėsdamas į keleivio vietą šalia Timo... Supratęs kur papuolė, prašė nelėkti, nes net ir daug mačiusiam EDC ir Team Orange nariui, tai buvo neįprastas ir ekstremalu. ;)
Sleepis šiektiek buvo nustebęs, tačiau žavėjosi kokį plotą ir kokias galimybes turi garažas.. Keletas foto iš šio "pasisvečiavimo".






2009 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

Timo Omega ir Dariaus BMW pagaliau pasiruošę sezono kovoms

Po ilgų vargų ir didelių rūpesčių, pagaliau abu automobiliai isgražinti lipdukais ir paruošti ateinančiam driftingo sezonui.

Prieš klijuojant naujus lipdukus, teko nuklijuoti ir nuvalyti viską, kas lipo po praėjusio sezono. Kadangi tokių dalyku kaip buferiai suremontuoti nepavyko, teko juos pakeisti naujais. Taippat galinis dangtis (bagažinė) pakeista ypač lengva iš stiklo pluošto.


Surinkus viską į vieną vietą, ir užklijavus naujus lipdukus su pagrindinio rėmėjo "Detalita" logo, gautas rezultatas atrodo taip:




Darius savo BMW taippat pagražino panašios stilistikos lipdukais su "BCE" logotipu: