Susisiekite su drifter.lt

Jei turite pasiūlymų, patarimų, pastebėjimų ar klausimų - rašykite mums team@drifter.lt

2009 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

Drift challenge '09

Balandio 11-ą dieną Prancūzijoje "Circuit de Clastre" įvyko pirmasis Drift Challenge '09 etapas. Tai prancūzų drifto lyga kurioje kviečiami dalyvauti ir kitų šalių sportininkai. Šiais metais planuojami 6 etapai visoje Prancūzijoje.
Pirmajį etapą laimėjo Europoje gerai žinomas Paul Vlasblom "DRIFTKING.NL" vairuojantis BMW M3.
Antrasis etapas gegužės 24d. "Circuit de Bourbonnais" trasoje.



Mažas video, kas ten vyko:


DRIFT CHALLENGE Round 1 from Clashproduction on Vimeo.

EDC artėja..

Artėja pirmasis "Need For Speed EDC" čempionato etapas. Balandžio 25 dieną jame numatoma ne tik driftingas, tačiau ir parodomieji drag'o važiavimai, drift taxi, "superbike" parodomoji programa, prekybinis miestelis taippat "Time-attack" bei kiti renginiai.


Mažas "teaser'is" ko galima tikėtis iš "Need For Speed EDC" '09


DRIFT SILVERSTONE 2008 HD from Clashproduction on Vimeo.

Aktyvus darbas platinant galines arkas...

Vakar, net po vidurnakčio, garaže virė darbas, pastebėta broblema- ratai vistiek netelpa po arkomis ir stipriai gadina padangas... Imtasi visų neatidėliotinų priemonių gelbėti ratus nuo siaurų arkų. Keletas foto, kad suprastumete, koks tai preciziškas ir atidumo reikalaujantis darbas ;)

  

Vakare išvažiavus pasibandyti truputį paplatintų arkų, jos buvo per siauros, o ir omegos variklis užsispyrė ir nutarė dirbti tik 4-5 cilindrais.... Po trupučio pavažinėjimo viskas atsistatė- dirba visi cilindrai.

Joshua Herron video iš Formula Drift Long Beach


Formula D Long Beach 2009 from Joshua Herron on Vimeo.

1000+ lankytojų per 5 dienas!




Sveiki visi, noriu padėkoti visiem kas lankosi, kas skaito ir domisi. Pamatęs tokia nuostabią statistika, jaučiu pareigą dar labiau stengtis ir pateikti dar daugiau informacijos bei foto/video medžiagos netik iš drifter.lt garažo tačiau ir apie tai kas vyksta "drifto pasaulyje". Statistika pradėjau stebėti prieš 5 dienas ir kasdien šį blogą aplanko apie 200-300 lankytojų.
Ačiū Jums. Be Jūsų - skaitytojų nebūtų ir blog'o. Tikiuosi šis projektėlis populiarės ir išaugs netik į įdomų blog'ą, tačiau ir į įdomų, bei naudingą drifto tematikos puslapį.


drifter.lt komanda.

2009 m. balandžio 13 d., pirmadienis

Artėja pabaiga... || Foto 04.15 ||

Vis pasikuičiant prie omegos laisvu laiku, pagaliau artėja salono tvarkymo pabaiga. Pagaliau salonas atrodo tvarkingai, neliko ir negražių klijų likučių.... Tik skarda ir dažai.  Artimiausiu metu išsispręs klausimas dėl panelės- ardyti ar neardyti.. Ir poto salono dažymas ir smulmenos: paprastesni sėdynių tvirtinimai (bėgiukai), hidraulinio rankinio naujas tvirtinimas, laidų perkėlimas nuo grindų -> po panele ir k.t.

Pridedu keletą foto, daugiau darbo rezultatų bus artimiausiu metu. 


Galiu išduoti, kad vyksta intesyvus darbai (net ir šiuo momentu), kad padaryti Omega pilnai važiuojančią kitai savaitei ir gal DD ;)

Laukit atnaujinimų!

Naujasis Kęsto bolidas parodė "iš kur dūmai rūksta" || Pridėta foto 04.13 ||

DD #1  baigėsi, žmonės pagaliau pajuto pavasarį, o taippat ir artėjantį Driftingo čempionatą- šeštadienis Kėdainiuose buvo tikrai "dūminga" diena.
Foto by: Giedrius Matulaitis

Treniruotė prasidėjo apie 12 val., nuo to momento 2 trasos be sustojimo tapo treniruočių poligonais. Pirmoji, lėta trasa, iškart sutraukė daugelį naujokų ir bundančių iš žiemos miego drifterių. Antroji, greta ir ilga trasa, iš pradžių neturėjo didelio populiarumo, tik keletas, jau patyrusių driterių, stojo į eilę "prasilėkti" greitojoje drifto trasoje.



Treniruotei vykstant, dalyviam ir žiūrovam smagiai leidžiant laiką....  pasirodo nematytas negirdėtas monstras su užrašais "NOXX".... 

Foto by: Erikas
Kęstas su savo naujai išmargintu automobiliu. Nissanas iškart tapo visuotiniu traukos objektu ir dėmesio centru. Ryškios spalvos, naujoviškas dizainas, "piktas" vaizdas, tai tikra, šių metų čempionato dalyvio, "vizitinė kortelė". Automobilis tikrai paliko įspūdi daugeliui žiūrovų ir dalyvių, tačiau tai ką pamatė, kai Kęstas išvažiavo į trasą, sužavėjo visus. Tikras dūmų fabrikas! 







 a


2009 m. balandžio 12 d., sekmadienis

Ukrainiečių drifto naujienos ir planai..

Trumpas video iš ukrainiečių treniruotės:




Ukrainičių komandos "D.Project" planai ir komentarai apie "D.Project OPEN CUP" čempionatą Ukrainoje:


SECRET DRIFT TRAINING 22.03.09 (Ukraina)

Kęstas "nismo" video..

Nedidukas teaser'is iš pirmojo Drift Day

Formula Drift (JAV) 1-as etapas: Streets of Long Beach

Balandžio 11, 2009


Formula DRIFT Round 1: Streets Long Beach Rezultatai


Long Beach, Kalifornija – Balandžio 11, 2009 – Formula DRIFT 1-as Roundas: Streets of Long Beach pradeda jau 6-ąjį sezoną. Ryan Tuerck ir Gardella Racing / Mobil 1 Pontiac Solstice išsivežė namo pergalę ir pirmauja 2009-ųjų Profesionalų Čempionato reitinge.

"Long Beach Grand Prix Street" trasa kurioje yra tik stovimos vietos žiūrovams, taippat yra ir vienintelė trasa, kur driftas vyksta tikrose miesto gatvėse. Tai padaro trasą unikalia visoje JAV. 2009-ųjų sezonas į teisėjų gretas dadėjo ir vieną veteraną vairuotoją- Tony Angelo. Tai taippat buvo pirmasis dviejų dienų reginys, nauja renginio struktūra ir pasikeitęs varžybų formatas. Tai bus pirmasis sezonas, kai Pro Čempionate bus TOP 32. Šis formatas sukurs daugiau įtampos tarp dalyvių, daugiau važiavimo roundų ( TOP 32->TOP16->TOP8->TOP4->Finalas->Superfinalas) , taippat daug daugiau veiksmo žiūrovam.

“Nežiūrint į ekonominę padėtį, Formula DRIFT juda į priekį ir šis nuostabus atidarymo renginys įrodė kad driftas JAV populiarėja” sakė Ryan Sage, marketingo vice-prezidentas ir vienas iš Formula DRIFT įkūrėjų. “Be fanų, komandų ir rėmėjų, Formula DRIFT nebųtų galėjusi suorganizuoti tokio įspūdingo renginio.”

Šiame renginyje buvo galima pamatyti geriausią kadanors matytą driftą, o taippat TOP 32 varžybų formatas įnešė naujovių ir daugiau veiksmo. Sezono atidarymo renginys atskleidė keletą labai lauktų automobilių:

Rhys Millen vairuojantis "Red Bull / RMR Hyundai Genesis Coupe"

Vaughn Gittin Jr. vairuojantis "2010 Falken Tire Ford Mustang GT"

Tanner Foust vairuojantis "Rockstar Scion Racing tC"

Robbie Nishida su "Hankook Tire / Dynamic Autosport Nissan 350Z"

Finalai parklupdė 2-kart Formula DRIFT čempioną Samuelį Hubinett ir "NuFormz Racing / Mopar Dodge Viper"

Ryan Tuerck ir "Gardella Racing / Mobil 1 Pontiac Solstice". Tuerck'as laimėjo prieš Hubinette važiuodamas labai stabiliai ir taip iškovodamas pirmąją sezono pergalę.



Keletas foto iš renginio:
Formula DRIFT Round 1: Streets of Long Beach Etapo Rezultatai

1. Tuerck, RyanGardella Racing / Mobil 1102 Points
2. Hubinete, SamuelNuFormz Racing / Mopar Dodge Viper90 Points
3. Foust, TannerRockstar / Scion Racing tC84 Points


Informacija ir nuotraukos paimta iš : Formula drift oficialaus puslapio

Su Šv. Velykom!

Drifter.lt kolektyvas sveikina visus su Šv. Velykom ir linki geros nuotaikos, gražios šventės ir stiprių margučių!