Susisiekite su drifter.lt

Jei turite pasiūlymų, patarimų, pastebėjimų ar klausimų - rašykite mums team@drifter.lt

2009 m. balandžio 13 d., pirmadienis

Naujasis Kęsto bolidas parodė "iš kur dūmai rūksta" || Pridėta foto 04.13 ||

DD #1  baigėsi, žmonės pagaliau pajuto pavasarį, o taippat ir artėjantį Driftingo čempionatą- šeštadienis Kėdainiuose buvo tikrai "dūminga" diena.
Foto by: Giedrius Matulaitis

Treniruotė prasidėjo apie 12 val., nuo to momento 2 trasos be sustojimo tapo treniruočių poligonais. Pirmoji, lėta trasa, iškart sutraukė daugelį naujokų ir bundančių iš žiemos miego drifterių. Antroji, greta ir ilga trasa, iš pradžių neturėjo didelio populiarumo, tik keletas, jau patyrusių driterių, stojo į eilę "prasilėkti" greitojoje drifto trasoje.



Treniruotei vykstant, dalyviam ir žiūrovam smagiai leidžiant laiką....  pasirodo nematytas negirdėtas monstras su užrašais "NOXX".... 

Foto by: Erikas
Kęstas su savo naujai išmargintu automobiliu. Nissanas iškart tapo visuotiniu traukos objektu ir dėmesio centru. Ryškios spalvos, naujoviškas dizainas, "piktas" vaizdas, tai tikra, šių metų čempionato dalyvio, "vizitinė kortelė". Automobilis tikrai paliko įspūdi daugeliui žiūrovų ir dalyvių, tačiau tai ką pamatė, kai Kęstas išvažiavo į trasą, sužavėjo visus. Tikras dūmų fabrikas! 







 a


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą