Susisiekite su drifter.lt

Jei turite pasiūlymų, patarimų, pastebėjimų ar klausimų - rašykite mums team@drifter.lt

2009 m. birželio 12 d., penktadienis

Drifter.lt išvyksta į Latviją.

Šį, kaikam visdar ankstų penktadienio rytą, drifter.lt kolektyvas jau pilnu tempu ruošiasi vykti į Latviją į pirmąją PRO lygos kovą. Automobiliai jau pakrauti, vairuotojai pasiruošę ir beveik pasipuošę ;)
Keletas foto iš vakarykščio automobilių krovimo:






2009 m. birželio 11 d., ketvirtadienis

2009 m. birželio 10 d., trečiadienis

Pirmasis PRO ir STREET lygos etapas - Ryga. 333 trasa.

Dėl nepalankiai susiklosčiusios padėties Lietuvoje, driftingo čempionato pirmasis etapas persikelia į Latviją. Latviams tai jau bus antras etapas. Pirmasis vyko Rygoje, Bikernikų sporto komplekse. Antrasis, kuriame Latviai sulauks ir gausaus dalyvių būrio iš Lietuvos, vyks 333 trasoje šalia Rygos. Žadama greita, įdomi kova. Dėl gausaus Lietuvių dalyvių kiekio, tai bus lyg dar viena broliukų dvikova. Drifter.lt į Latviją ruošiasi visu pajėgumu. Kęstas, Timas ir Darius atlieka paskutiniuosius patikrinimus ir korekcijas savo koviniams bolidams, montuojasi padangas... Visi išvyksta penktadienį ir dalyvaus vakarinėse treniruotėse.

Daugiau informacijos iš pasiruošimo ir išvykimo greitu metu!


Orų prognozė Rygoje:

Birželio 12: vakaras šiltas, temperatūra +15-20'C, 14-17 valandomis galimas negausus lietus.
Birželio 13: temperatūra ryte ±15'C, lietaus iki pietų neplanuojama.

Tikslesnės prognozės ketvirtadienį-penktadienį.

2009 m. birželio 7 d., sekmadienis

Formula Drift (JAV) 3-ias etapas, New Jersey. Varžybų diena.

Po įtempto šeštadienio paaiškėjo Formula Drift 3-iojo etapo prizininkai. Po lietingo penktadienio išaušo saulėtas ir gražus šeštadienis. Lenktyninkams nereikejo slidinėti balose, o ir žiūrovams daug labiau patinka stebėti bolidus "apsipylusius" dūmais ir važiuojančius sausa kelio danga. Gražių važiavimų, dūmų ir įspūdingų merginų žiūrovams tikrai netrūko. O dėl trečiojo etapo čempiono titulo vyko arši kova. Nekartą teko ir pakartoti važiavimus, nes teisėjams buvo sunku nuspręsti- kuris geresnis?

Etapo top 3:

1.Darren McNamara
2. Vaughn Gittin
3. Tyler McQuarrie

Keletas foto: