Susisiekite su drifter.lt

Jei turite pasiūlymų, patarimų, pastebėjimų ar klausimų - rašykite mums team@drifter.lt

2009 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

Aktyvus darbas platinant galines arkas...

Vakar, net po vidurnakčio, garaže virė darbas, pastebėta broblema- ratai vistiek netelpa po arkomis ir stipriai gadina padangas... Imtasi visų neatidėliotinų priemonių gelbėti ratus nuo siaurų arkų. Keletas foto, kad suprastumete, koks tai preciziškas ir atidumo reikalaujantis darbas ;)

  

Vakare išvažiavus pasibandyti truputį paplatintų arkų, jos buvo per siauros, o ir omegos variklis užsispyrė ir nutarė dirbti tik 4-5 cilindrais.... Po trupučio pavažinėjimo viskas atsistatė- dirba visi cilindrai.

5 komentarai:

  1. Galėtum padaryt, kad eitų nuotrauką pasididint ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. aha.. butu gerai.. ir gal kvailas klausimas bet kurio varikliu 4-5 cilindras.? nes kazkaip nesuprantu ar jau idejot naujaji ar dar su senatoriaus?

    AtsakytiPanaikinti
  3. vis dar atmosferinis variklis, 4 litru...

    AtsakytiPanaikinti
  4. del nuotrauku, bandysiu talpinti kazkur nuotraukas, nes su "picasa" nesusisneku... blog'as turi ivairiu minusu siuo atzvilgiu. Bandysim spresti ir taisyti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Radau buda kaip padidinti nuotrauka. ant nuotraukos spauskite desiniuoju peles klavisu tada viev image ir kai atwercia, kur yra nuoroda vietos s400 irasykite s1200 ir gausite didele foto :)

    AtsakytiPanaikinti