Susisiekite su drifter.lt

Jei turite pasiūlymų, patarimų, pastebėjimų ar klausimų - rašykite mums team@drifter.lt

2009 m. balandžio 12 d., sekmadienis

Formula Drift (JAV) 1-as etapas: Streets of Long Beach

Balandžio 11, 2009


Formula DRIFT Round 1: Streets Long Beach Rezultatai


Long Beach, Kalifornija – Balandžio 11, 2009 – Formula DRIFT 1-as Roundas: Streets of Long Beach pradeda jau 6-ąjį sezoną. Ryan Tuerck ir Gardella Racing / Mobil 1 Pontiac Solstice išsivežė namo pergalę ir pirmauja 2009-ųjų Profesionalų Čempionato reitinge.

"Long Beach Grand Prix Street" trasa kurioje yra tik stovimos vietos žiūrovams, taippat yra ir vienintelė trasa, kur driftas vyksta tikrose miesto gatvėse. Tai padaro trasą unikalia visoje JAV. 2009-ųjų sezonas į teisėjų gretas dadėjo ir vieną veteraną vairuotoją- Tony Angelo. Tai taippat buvo pirmasis dviejų dienų reginys, nauja renginio struktūra ir pasikeitęs varžybų formatas. Tai bus pirmasis sezonas, kai Pro Čempionate bus TOP 32. Šis formatas sukurs daugiau įtampos tarp dalyvių, daugiau važiavimo roundų ( TOP 32->TOP16->TOP8->TOP4->Finalas->Superfinalas) , taippat daug daugiau veiksmo žiūrovam.

“Nežiūrint į ekonominę padėtį, Formula DRIFT juda į priekį ir šis nuostabus atidarymo renginys įrodė kad driftas JAV populiarėja” sakė Ryan Sage, marketingo vice-prezidentas ir vienas iš Formula DRIFT įkūrėjų. “Be fanų, komandų ir rėmėjų, Formula DRIFT nebųtų galėjusi suorganizuoti tokio įspūdingo renginio.”

Šiame renginyje buvo galima pamatyti geriausią kadanors matytą driftą, o taippat TOP 32 varžybų formatas įnešė naujovių ir daugiau veiksmo. Sezono atidarymo renginys atskleidė keletą labai lauktų automobilių:

Rhys Millen vairuojantis "Red Bull / RMR Hyundai Genesis Coupe"

Vaughn Gittin Jr. vairuojantis "2010 Falken Tire Ford Mustang GT"

Tanner Foust vairuojantis "Rockstar Scion Racing tC"

Robbie Nishida su "Hankook Tire / Dynamic Autosport Nissan 350Z"

Finalai parklupdė 2-kart Formula DRIFT čempioną Samuelį Hubinett ir "NuFormz Racing / Mopar Dodge Viper"

Ryan Tuerck ir "Gardella Racing / Mobil 1 Pontiac Solstice". Tuerck'as laimėjo prieš Hubinette važiuodamas labai stabiliai ir taip iškovodamas pirmąją sezono pergalę.



Keletas foto iš renginio:
Formula DRIFT Round 1: Streets of Long Beach Etapo Rezultatai

1. Tuerck, RyanGardella Racing / Mobil 1102 Points
2. Hubinete, SamuelNuFormz Racing / Mopar Dodge Viper90 Points
3. Foust, TannerRockstar / Scion Racing tC84 Points


Informacija ir nuotraukos paimta iš : Formula drift oficialaus puslapio

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą